Liten uppdatering

Publicerad 2012-06-12 13:33:26 i Allmänt,

Lite dåligt med uppdateringar som ni kanske märkt. Det blir varken bloggande eller handarbetande just nu, för jag befinner mig på semester. Så underbart med sol och bad, god thaimat och kvalitetstid med familjen. Bra uppladdning inför bröllopet också (vi kör bakvänt, bröllopsresa först och bröllop sedan).
Försökte ladda upp en bild, men det verkar vara stört omöjligt från ipaden om man inte har laddat ner blogg.se's Apple, vilket jag inte har.
Hoppas ni alla har det bra, kikar in på mina favoritbloggar och ser att ni är produktiva som få! Ha det bra!

Spetssjal

Publicerad 2012-06-06 17:28:43 i Stickade Sjalar,

Har lagt upp en ny spetssjal på stickorna, riktigt spännande. Det går lite segt så här i blrjan. Jag har inte kommit över "tröskeln" där man har mönsterrapporten i huvudet, dvs att man bara behöver snegla på mönstret lite då och då när man stickar.

En spadersjal ska det bli, blev så inspirerad av sjalen Blenda stickat.  Mönster till sjalen finns på www.sticka.org

En liten en

Publicerad 2012-06-04 19:52:12 i Diverse Virkat,

Jag har virkat en liten vit väska med volanger. Eventuellt ska dottern ha ringarna i den då vi gifter oss, eller så blir det en "lekväska".

Väskan är 15 cm i diameter, med en axelrem på ca 65 cm. Mönstret är http://garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=118&d_id=21&lang=se men min väska ser annorlunda ut som ni ser. Jag har valt att göra volanger på vartannat varv med stolpar, vilket innebär att hela framsidan av väskan ser ut som en tårta ungefär. Tycker det blev himlarns bra faktiskt.

Garn: Drops Cotton Viscose (skippade garnet i bomull-lin helt, använde bara en tråd cottonviscose)
Virknål 2,5

Festhäften

Publicerad 2012-06-03 19:55:09 i Diverse Virkat,

Sitter på golvet i köket och skriver ut festhäften till det stundande bröllopet. Drygt 75-80 st ska jag skriva ut har jag tänkt. Då har jag två eller tre till övers. Skriver ut på helt vanligt papper som sedan ska vikas på längden, till ett litet häfte.

Det är mycket pyssel inför bröllopet, så det blir inte så värst mkt stickat eller virkat just nu. Men lite omväxling skadar kanske inte. Är strax klar med utskrifterna, så då är det bara att börja vika..

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela