Virkade grytlappar

Publicerad 2011-05-29 15:53:53 i Diverse Virkat,Dessa grytlappar virkade jag innan jul och gav bort i julklapp till min vän. Just nu är jag sugen på att virka grytlappar i ljusvekegarn, gäller att få tag i någon bra färg bara. Kan man beställa ljusvekegarn på internet?

Just nu..

Publicerad 2011-05-14 20:08:11 i Stickade Babykläder,

.. håller jag på att sticka en ny klänning till min dotter. Förhoppningsvis ska den modell passa henne bättre! :) Det här är det roligaste jag stickat på länge! På kvällarna har jag absolut ingen lust att sova, jag vill bara fortsätta att sticka och sticka och sticka! :)

Den här klänningen är det jag stickar på nu, fast i cerise.


(bild från www.sandnesgarn.no)

Stickad babyklänning

Publicerad 2011-05-05 10:38:45 i Stickade Babykläder,


Framsidan


Baksidan

Hade tänkt att Tyra skulle ha den här klänningen i vår/sommar. Kommer inte att ske. Den blev superstor! Märkte när jag stickat kjolen att den skulle bli stor, men då hade jag ingen lust att dra upp och börja om. Nästa sommar kanske den passsar, eller sommaren efter det.. :)

För övrigt har det inte blivit så mycket stickande den här veckan, skar mig i pekfingret och långfingret på högerhanden så jag har varit omplåstrad några dagar. Nu är det dock bättre! :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela