Två

Publicerad 2012-07-21 08:27:08 i Stickade Sockar,

Nu är de två, sockarna alltså. Mönster från Drops, samma som jag använt x antal gånger tidigare. Nu är det bara trådarna kvar att fästa..

Beställningssockar

Publicerad 2012-07-16 21:25:32 i Stickade Sjalar,

Sommarvärmen kom i samma veva som jag började sticka på ett par yllesockar (samma mönster som tidigare, inte så inspirerande men väldigt lätt när mönstret i princip finns i huvudet). Sockarna stickar jag på beställning. Är riktigt nöjd med färgerna, inget nytänk men ändå väldigt fint! Idag har jag börjat mitt sommarjobb, så min sticktid har minskat ngt. Får ta igen det på helgerna, jag är inne i ett riktigt stick-il! Har ngr nya projekt att visa er, bland annat så är spadersjalen färdig och blockad (den är stooooor). Ha det bra!

Suck..

Publicerad 2012-07-12 22:27:37 i Stickade Sjalar,

.. garnet räckte inte. 6 varv kvar plus avmaskning återstår av mönstret, och garnet är slut. Det blir alltså garninköp och en garnkostnad på en sisådär 15 kr/varvet för de sista varven. Surt! Funderade ett tag på att använda ett alpaca-garn i liknande färg som jag har liggande hemma (sjalen stickar jag i drops lace). Bestämde mig dock för att köpa ett nytt nystan lace imorgon, har ju trots allt lagt ner väldigt mkt tid på sjalen och jag vill inte riskera att bli missnöjd. Men det svider att köpa ännu ett naturvitt nystan, nu jag vill sticka med färg!

Ibland kan man bara inte låta bli..

Publicerad 2012-07-07 20:49:49 i Allmänt,

Var in i en matvarubutik idag för att köpa tandkräm. Kunde inte motstå frestelsen, så dessa tidningar följde med mig ut. Älskar att bläddra i sticktidningar och böcker, även om jag inte allt för ofta stickar ngt ur dem. Lördagsgodis!

Uppdatering

Publicerad 2012-07-06 00:25:57 i Allmänt,

Uppdatering från handarbetsfronten:
Jag stickar vidare på min spadersjal, det blir fint men går inte så fort framåt (beror  på begränsad sticktid snarare än ett besvärligt mönster). Jag har dock kommit ungefär di helt så långt som på bilden ovan.
 
Jag finns numer också på Instagram: Cordia_
 
 
 
 
 
 
 
 

KÄRLEK

Publicerad 2012-07-03 21:05:36 i Allmänt,

Min kärlek och jag
 
Den 30 juni gifte jag mig med min drömprins (därav lite glest med uppdateringar den senaste tiden). Vi fick en underbar bröllopsdag, jag är fortfarande helt uppfylld av lycka och kärlek. Så många av våra nära och kära kom för att fira med oss, jag blir helt varm i hjärtat bara jag tänker på det. Så många fina tal och så mycket kärlek. Jag är så tacksam! Och lycklig!
 
 
Min mamma har sytt min fina brudklänning. Den var allt jag någonsin hade kunnat drömma om, passade mig perfekt. Jag kände mig som en prinsessa, med världens snyggaste prins!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela